Wednesday, May 20, 2009

SASTERA ANAK AYAM

nie lah antara cover buku yg aku design ntuk one international publisher yg base nyer di australia.name company tu harlequin yg berbranded kan red dress ink.buku nie dah di translate ke bahasa melayu dan sgt sesuai ntuk pembaca-pembaca malaysia yg konon nyer tak suke baca bacaan yg berunsur lucah(kalau dlm version english ade unsur sex yg bervoltan tinggi).agak baru dipasaran terang..sbb baru di lunching kan di pesta buku antarabangsa bln empat lepas.so korang yg suke baca buku stlye chick literature (bukan kesasteraan anak ayam)bleh la dpt kan segera di mhp bookstore atau..popular bookstore.tidak dijual di kedai mamak...mahu pun mydin

3 comments: