Tuesday, February 17, 2009

PANAS NYER DUNIA

ARGGHH..gile panas hari nie.dah la takde aircond, harapkan kipas daewoo nie..ceh tak rase ape!cuaca panas nie buat aku jadi malas nak  berkeje.keje skang nie bertimbun-timbun plak tu.due date dah dekat.aku tak suke situasi nie. tak suke..tak suke tak suke.

Editor plak saje bikin aku panas.hari nie je brape kali die suruh aku tukar color ntuk cover.sekejap tak fresh..sekejap color terang sgt..bla..bla..bla.last2 aku send email.."ko buat sendiri la!" ahahaha..puas hati aku.

Tapi serious cuaca panas sgt.smlm kepala aku jadi penin2..tak tahan dgn keadaan cuaca skang.tekak nie memanjang je nak air.nie la kesan global warming..bila utan2 ade korang pegi tebang..kilang duk slalu lepas kan asap..karbon dioksida dan karbon monoksida.mak cik pak cik duk bakar utan..so mcm nie la jadi nyer.bila pelepasan gas2 rumah ijau yg melebihi had.dan aku la jugak tanggung akibat kepanasan nie kat ofis!! tak suke..tak suke tak suke

4 comments:

  1. neraka lagi panas yang. sabar yang. janji hati sejuk yang.

    ReplyDelete
  2. haha sly bg pedih pny kt ang. haha..

    eh. panas ke bang? haha

    ReplyDelete
  3. so nie training panas la..ehehehe

    ReplyDelete